Velkommen til Langeskov Kropspleje

Mit navn er Jesper Cordt, og jeg er årgang 1975, gift med Lone, og sammen har vi børnene Julie og Emil.

De seneste 23 år har jeg ejet og drevet Langeskov Kropspleje.

Ved siden af mit arbejde på klinikken, har jeg fra 2002–2013 været ansat som behandler hos fodboldklubberne B1913 og FC Fyn.

Som 19-årig kommer jeg alvorligt til skade med min ryg. Det betyder, at jeg i et år stort set ikke kan komme ud af sengen.

Efter utallige undersøgelser og behandlinger uden fremgang eller resultat, bliver jeg i en alder af 20 år indstillet til pension.

Det bliver startskuddet til min fremtid som behandler.

Jeg afslår indstillingen til pension, og jeg beslutter mig for, at jeg vil afsøge alle muligheder for at blive rask.

Jeg tager kontakt til forskellige holistiske behandlere, der hver især behandler i både krop og sind. I løbet af et år bliver min tilstand så meget forbedret, at jeg igen optager et normalt liv.

Igennem mit eget behandlingsforløb opbygger jeg en intens lyst til hjælpe andre mennesker med lignende problemstillinger, og jeg påbegynder straks at uddanne mig. Et forløb der for mit vedkommende aldrig vil ende.

Der opstår hele tiden ny viden om kroppen og dens funktioner, og gennem uddannelse og indsigt vil jeg fortsætte med at udvikle mig.

Ved siden af mit arbejde på klinikken, har jeg brugt 2012 – 2013 på at skrive om mine tanker og erfaringer, som de sidste 22 år i behandlingsregi har givet mig. 

Det har udmøntet sig i et helt nyt behandlingskoncept, New Concept Metoden, som jeg i efteråret 2013 startede med at undervise i. Tryk her hvis du vil læse mere…

Jeg glæder mig til at byde Dig velkommen i klinikken.  

De kærligste hilsner
Jesper Cordt